Piši in Briši Stenske nalepke nadomeščajo stenske table in imajo popolnoma enako funkcijo. Prednost je njihova enostavna namestitev, pri čemer vrtanje v steno ni potrebno, ampak se jo enostavno namesti na steno, steklo, kovino, les, plastiko, hladilnik, brez sledov pa tudi kadarkoli odlepi. Garantirano vam bo dolgo služila, saj jih  izdelujemo jih iz izredno kakovostnega in trpežnega materiala vodilnega proizvajalca piši briši folij na svetu (ZDA).

ČRNE Piši in Briši  stenske nalepke so za krede in kredne markerjeVsaki nalepki priložimo: 5 belih in 5 barvnih kred  in gobico. Možnost ločenega dodatnega naročila krednih markerjev – kliknite tu! Na voljo so bel, pink, zelen, rumen in oranžen.

Deli to nalepko s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Počisti


O ČRNIH  PIŠI-BRIŠI NALEPKAH

Črne piši – briši nalepke izdelujemo iz vrhunskih materialov vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev. Nalepke so rahlo nahrapljene in namensko izdelane za pisanje s kredicami ali krednimi markerji. So estetske in trpežne. Uporablja se jih tako za domačo rabo (otroci bodo nad njimi navdušeni!), kot tudi najrazličnejšo poslovno rabo, kot npr. v gostinstvu, turizmu, v šolah in vrtcih, pisarnah itn.

Na voljo vam je pestra izbira oblik in dimenzij nalepk.  Če želene dimenzije ne najdete, nas kontaktirajte ->KLIK<- in izdelali vam jo bomo po vaši želji.

Vašemu naročilu črne piši briši nalepke priložimo 1 x barvne in bele kredice JOLLY ter gobico.

Kredni markerji so na voljo za doplačilo 5eur/kos. Na voljo so v beli, pink-rdeči, zeleni, oranžni in rumeni barvi. Če jih želite, dopišite v opombe in navedite katere.

Naročilu priložimo navodilo za namestitev. Primerne površine za namestitev so gladke stene, plastika, les in steklo.

Na steklo se nalepka namešča po posebnem postopku. Navodilo priložimo.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani  velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli to nalepko s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top