NA KATERE POVRŠINE LAHKO NAMESTIM STENSKO NALEPKO?

Stenske nalepke lahko namestite na gladke površine, kot so stene, stekla, les, plastika in kovina. Zaradi kakovostnih materialov, iz katerega je izdelan motiv vaše stenske nalepke, le ta po namestitvi izgleda in deluje kot del stene. Stenske nalepke imajo na gladkih, klasično barvanih stenah odličen oprijem. Če je stena zelo grobe teksture ali barvana s specialnimi, lateks pralnimi barvami, ima lahko nalepka slabši oprijem. Če je površina mokra ali umazana oziroma so na njej ostanki maščobe, se nalepka ne bo dobro prijela stene. Če je bila stena sveže beljena, pred nameščanjem počakajte 3 tedne, da se popolnoma posuši!

PRIPRAVA NALEPKE PRED NAMESTITVIJO

Nalepke z motivi ali napisi praviloma sestavljajo tri plasti. Zgoraj je sloj prosojne folije, srednji sloj je vaš motiv, spodaj pa je nosilni sloj. Nalepko razvijte na mizo, da bo spodnja stran obrnjena proti vam. Počakajte, da se nalepka nekoliko zravna. S priloženo plastično kartico močneje pogladite po vsej zadnji površini, da boste kasneje nalepko lažje lepili.

NAMEŠČANJE STENSKE NALEPKE

Vsakemu naročilu priložimo natančno navodilo za namestitev, ki je prilagojeno vrsti in velikosti vaše stenske nalepke. Namestitev je tudi pri večjih nalepkah enostavna in jo zmore vsakdo.

ALI STENSKA NALEPKA LAHKO KAKORKOLI POŠKODUJE POVRŠINO?

Ne, nalepka v nobenem primeru ne poškoduje površine, na katero je nalepljena. Prav tako nalepka ne pušča nikakršnih sledi, tudi ko jo odlepite, tudi če je nalepljena vrsto let.

KAKO ODSTRANITI STENSKO NALEPKO?

Če se po določenem času nalepke naveličate ali bi jo radi zamenjali z novo, jo enostavno odstranite tako, da uporabite fen ter PVC kartico.

AKCIJA  - MAJ 2022 !!

ČRNE piši-briši nalepke 60 oz. 61x30 cm, s kredicami in gobico
namesto 19 EUR samo 14 EUR

BELE piši-briši nalepke 60 oz. 61x30 cm s flomastrom PILOT in gobico za suho brisanje
namesto 19 EUR samo 14 EUR

SVETLEČE ZVEZDICE + srčki  ***AKCIJA*** samo 14 EUR

NOVO:
Stenske ure s tihim mehanizmom
 
cenik6 
- ugodne cene !

- kvalitetna izdelava!

- 421 različnih motivov

- hitra dobava

- enostavna montaža

- 42 barvnih odtenkov