810IyoL2jZL._AC_SL1500
BELE piši brši nalepke
b_800_600_0_00_images_stories_15PisiBrisi_776855435
ČRNE piši briši nalepke

PIŠI – BRIŠI NALEPKE

Piši-Briši stenske nalepke lahko namestite na katerekoli gladke površine – steno, steklo, kovino, les, plastiko, hladilnik…  Prednost je njihova enostavna namestitev, saj vrtanje v steno ni potrebno. Brez sledov jih lahko kadarkoli odstranite.

Na voljo so v ČRNI in BELI barvi.  Na črne se piše s kredicami in krednimi markerji, na bele piši briši nalepke pa s flomastri.

Izdelujemo jih iz najbolj kakovostnih in trpežnih materialov, ki obstajajo na tržišču. Primerne so za poslovno rabo, učenje ali zabavo. Na voljo je tudi pester izbor prav posebnih nalepk za otroke

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE

Dekorativne stenske nalepke so čudovita popestritev kateregakoli prostora.  Ustvarile bodo prijeten ambient in navdušile vaše prijatelje. 

Stenske motive smo za vas razvrstili v 14 različnih kategorij 

Motive izdelujemo iz vrhunskih, mikronsko tankih folij in po namstitvi delujejo kot bi bile del stene.  Na voljo vam je 42 različnih barv, lahko pa vam jo izdelamo tudi v kombinaciji dveh ali več barv. Namestite jih po priloženih navodilih, kadarkoli pa jih lahko brez sledu odstranite.

b2_800_600_0_00_images_stories_16Morski_730330230
Morski motivi
Basic RGB
Motivi za salone
Napisi
ezgif.com-gif-maker(2)
Posebni liki
stenska nalepka šport
Šport
stenske nalepke rože
Rože
drevo
Drevesa
b_800_600_0_00_images_stories_16Morski_730829999
Živali
Glasba
Glasba
kava1
Kuhinja
abstraktno
Abstraktno
svet1
Karte in objekti
orient
Orient in zen
otroci
Otroci

ČAROBNE SVETLEČE ZVEZDICE

Zvezde so čarobne in jih radi opazujemo ljudje vseh starosti.

Otroci imajo radi, da se zvečer na steni, stropu nekaj sveti, in ko to opazujejo, se počutijo varne in pomirjene. Naše zvezdice jim pomagajo, da se umirijo in v kmalu zaspijo. Presenečeni boste, ko bo vaš otrok komaj čakal, da ugasnete luč. Nad njimi pa boste navdušeni tudi sami, in si jih boste namestili tja, kjer želite romantično, sanjsko in čarobno vzdušje.

STENSKE NALEPKE
Z URNIM MEHANIZMOM

Bodite moderni in unikatni! Izberite kombinacijo motiva številčnice – stenske nalepke v poljubni barvi ter kvalitetnega stenskega urnega mehanizma “Karlsson Little Big time” s popolnoma neslišnim mehanizmom! Na voljo je 15 različnih motivov !

Priložimo tudi baterijo, vijak z vložkom ter aplikacijsko kartico.

PESKANE  FOLIJE

Peskane folije se namešča na steklene površine. Nalepljene so na izložbah, vhodih lokalov in podjetij, na steklenih stenskih pregradah, v kopalnicah, tuš kabinah, steklenih vratih itn.. Peskane folije ustvarijo občutek ločenosti, zasebnosti in zastirajo nezaželene poglede mimoidočih, hkrati pa prepuščajo svetlobo. Najbolj priljubljene so srebrnkaste peskane folije.

Peskane folije vam z milimetrsko natančnostjo strojno izrežemo po meri, lahko pa vam izdelamo tudi katerikoli motiv ali napis po vaši želji.  Izdelanega po navodilih, ki jih priložimo, namestite na vaše steklo.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top