O  STENSKIH NALEPKAH

Kaj je stenska nalepka?
Stenska nalepka je čudovit kos dekoracije, ki jo z moderno tehnologijo za vas izdelamo iz posebnih mikronsko tankih Wall Art folij vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC. Namesti se jo lahko na vsako gladko površino – steno, steklo, les, kovino. Po namestitvi motiv deluje, kot bi bil naslikan na steno, ker pa so materiali mat, se ne svetijo. Vse nalepke so brez ozadja oziroma robu – gre za izrezan motiv oz. besede, ozadje pa je vaša stena.

Ali je namestitev zahtevna?
Namestitev ni zahtevna in jo zmore vsak. Pri nameščanju večjih stenskih motivov je dobro, da sodelujeta dve osebi. Vsakemu naročilu priložimo navodilo za namestitev, PVC aplikacijsko kartico, prav tako pa nekaj vzorčnih nalepk, s katerimi povadite, preden se lotite namestitve vaše nalepke.

Na kaj moramo biti pozorni?
Če ste steno predhodno barvali ali belili, morajo od tedaj miniti vsaj trije tedni, preden namestite stensko nalepko! Stenske nalepke imajo odličen oprijem na običajne barve (npr. jupol in podobno), ne marajo pa pralnih barv. Stene z zelo grobim ometom za stenske nalepke niso primerne.

Primerno
Neprimerno

Ali stenska nalepka poškoduje steno in kako jo odstranim?
Stenska nalepka ne poškoduje stene in po odstranitvi ne pušča nobenih sledov. Stenski motiv najlažje odstranite tako, da ga malo segrejete s sušilnikom za lase, nakar odlepite nalepko.

Želim si drugačne dimenzije nalepke…
Izdelamo lahko poljubno dimenzijo nalepke oz. motiva. Kontaktirajte nas v kontaktnem obrazcu in sporočite katero nalepko in v kakšnih dimenzijah si jo želite. Odgovorili vam bomo v kratkem in sporočili ceno.

Ali mi lahko izdelate motiv po naročilu?
Imate idejo za lasten napis, motiv…? Kontaktirajte nas in sporočili vam bomo glede možnosti izdelave in cene.

V čem se naše nalepke razlikujejo od konkurence?
V naši ponudbi ne boste našli cenenih papirnatih ali plastičnih nalepk z daljnega vzhoda. Takšne nalepke so natiskane na plastično folijo, niso izrezane do robu, se na steni svetijo in ne delujejo prav nič lepo. Za razliko od omenjenih, pa vam zagotavljamo, da boste vi in vaši prijatelji nad našimi nalepkami navdušeni. Vse nalepke izdelujemo sami, in se pri tem prilagodimo vašim željam glede dimenzij in vsebine motivov.

“Nad naročeno črno Piši Priši nalepko sem navdušen, še bolj pa moji otroci. Hvala, ker ste mi jo izdelali v merah, kot sem si jih zaželel.”  Matjaž L., Ig, 25. 8. 2021

4.7/5

“Hvala za poslane svetleče zvedice. V setu, ki smo ga prejeli se je skrivalo še nekaj presenečenj. Hvala vam!”  Maja K., Prebold, 7. 9. 2021

 

5/5

Nalepke – srčke sem prejela naslednji dan. Čudovito poživijo prostor.”  Neja S.,  Brežice, 28. 10. 2021.

 

5/5

Naročila sem frizerski motiv. Prekrasno izgleda na steni! Hvala vam in še tako naprej! Klavdija M., Koper 17. 1. 2022.

5/5

You cannot copy content of this page

Scroll to Top