PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

 

Naše podjetje spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju osebnih podatkov vseh kupcev. Pridobljene podatke bomo, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretjim osebam oziroma jih uporabili v druge namene. Zavezujemo se, da bomo po svojih najboljših možnih močeh varovali podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani. Da bi preprečili kakršno koli zlorabo pridobljenih podatkov, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov. Internet je navkljub varnostnim ukrepom nepredvidljiv medij, zato ne moremo izključiti morebitne zlorabe podatkov. V spletni trgovini obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje. Za zaščito podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Za izvedbo vašega naročila potrebujemo nekatere vaše osebne podatke: E-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kontakt ter ostale podatke, vnesene v opombo pri naročanju. Vsi vaši posredovani osebni podatki so namenjeni zgolj  izvedbi naročila, tretjim osebam osebnih podatkov ne pošiljamo!

Z oddajo naročil na spletnem mestu soglašate z načinom varovanja, ravnanja in posredovanja vaših osebnih podatkov na način, ki je opisan v pravilniku zasebnosti.

Med brskanjem po spletni strani se piškotki (datoteke z informacijami) nalagajo na vaš trdi disk. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani in sami po sebi ne vsebujejo nobenih osebnih identifikacijskih informacij. Piškotki Vam omogočajo lažjo uporabo spletnih strani med prihodnjimi obiski. 

V primeru vprašanj, pripomb ali zahtev v zvezi z našo uporabo Vaših podatkov, smo za Vas dosegljivi preko spletnega obrazca, na naslovu elektronske pošte: info@stenskenalepke.si

You cannot copy content of this page

Scroll to Top