NAŠE PREDNOSTI

V čem se naše nalepke razlikujejo od konkurence?

1. Uporabljamo le  najkakovostnejše materiale
Stenska nalepka, motiv ali napis bo krasil vašo steno kar nekaj časa.  Ne naredite napake in ne varčujte pri nekaj evrih v zameno za zmazek na steni. Ne kupujte cenenih plastičnih nalepk, ki jih nudijo nekateri spletni prodajalci. Takšne nalepke so natiskane na plastično folijo, niso izrezane do robu, se na steni svetijo in ne delujejo prav nič lepo.

Za razliko od omenjenih, pa vam zagotavljamo, da boste vi in vaši prijatelji nad našimi nalepkami navdušeni.  Uporabljamo izključno mikronsko tanke Wall Art folije vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC.  Po namestitvi motivi delujejo, kot bi bili naslikani na steno, ker pa so materiali mat, se ne svetijo. Po odstranitvi pa ne poškodujejo stene in ne puščajo sledov

2.  Vsakemu naročilu priložimo testne nalepke
Pravijo, da vaja dela mojstra. Vsakemu naročilu priložimo nekaj manjših testnih nalepk, da najprej spoznate princip nameščanja in z njimi  povadite, preden se lotite nameščanja večje nalepke. Testne nalepke  so izjemno simpatične in bodo risale nasmehe in v prostor vnesle dodatno pozitivno energijo.

3.  Fleksibilnost pri naročilu
Si želite drugačne dimenzije nalepke, morda motiv v dvobarni kombinaciji ali zrcalno postavitev motiva? Ni problema, ker vse nalepke izdelujemo sami. Kontaktirajte nas, opišite, kaj želite in prilagodili se bomo vašim željam, pri tem pa v večini primerov cenovno ne bomo nič dražji.

4.  Tehnologija izreza motivov
Stenske nalepke, motivi in napisi so izdelani na posebnih rezalnikih, ki omogočajo vrhunsko natančnost izreza. Ta je primerljiva z debelino lasu.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top