Nalepke za nabiralnik

Označite svoj poštni nabiralnik s hišno številko in priimkomNamestite jih lahko na vsak nabiralnik, ki ima gladko kovinsko površino. Izbirate lahko med različnimi barvami.  Velikost pisave hišne številke je 5 cm, priimka pa 1,5 cm. Komplet vsebuje štiri nalepke –  2 x priimek in 2 x številko.

Akcijska cena:

9,10 

Počisti

O NALEPKAH

Nalepke za vas izdelujemo iz posebne mikronsko tanke Wall Art folije vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC. Namesti se jo lahko na vsako gladko površino – steno, steklo, les, kovino. Motiv lahko kadarkoli odstranite.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če v izboru ne najdete želene dimenzije, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite katero nalepko,  v kakšni barvi ter kateri  dimenziji jo želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva.

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Vsakemu naročilu stenske nalepke priložimo navodilo za namestitev, ki je prirejeno vrsti in velikosti nalepke. Namestitev je dokaj enostavna in jo zmore vsak. Pri enostavnih nalepkah te le odlepite in nalepite na steno. Pri kompleksnejših nalepkah pa potrebujete škarje, krep trak za pritrditev in PVC gladilno kartico, ki jo priložimo.

Pri nameščanju večjih nalepk priporočamo sodelovanje dveh oseb.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2. PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top