Camper nalepka 3

Nalepka za camperje. Izdelamo jo iz vrhunske cast folije priznanega proizvajalca. Po namestitvi je kot naslikana na vaše vozilo. Po odstranitvi ne pušča sledov.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Počisti

O NALEPKAH ZA VOZILA

Nalepke za vozila računalniško izdelamo in izrežemo iz profesionalne mikronsko tanke Cast folije za vozila vodilnega nemškega proizvajalca ORAFOL. Namesti se jih lahko na katerikoli del vozila.  Na voljo je več barv, oprijem je odličen, izgled unikaten : ) ! Barva avta je navedena orientacijsko, da vidite kako nalepka izgleda na barvi vašega vozila.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če v izboru ne najdete želene dimenzije, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite katero nalepko,  v kakšni barvi ter kateri  dimenziji jo želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva. 

ŽELITE MOTIV V KOMBINACIJI DVEH BARV?

Pri nekaterih motivih iz več delov je možno posamezni del izdelati iz druge barve.  Brez doplačila vam izdelamo stensko nalepko iz dveh različnih barv (vpišite želje v opombo pri naročanju).

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Namestitev nalepke je enostavna. Potrebujete PVC aplikacijsko kartico, ki jo brezplačno priložimo naročilu in 10 minut časa. Vašemu naročilu priložimo navodilo za namestitev .

Oprijem nalepke bo že v začetku odličen. Kljub temu nekaj dni vozila ne perite, v tem času folija doseže svoj poln oprijem.

 

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam  nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top