Hello Kitty

Nalepka Hello Kitty za avto, ki vas bo ob pogledu vedno spravila v dobro voljo. Enostavna namestitev, unikaten izgled vašega vozila!

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Počisti

O NALEPKAH ZA VOZILA

Personalizirano dvobarvno nalepko za vaše vozilo računalniško izdelamo iz profesionalne mikronsko tanke Cast folije za vozila vodilnega nemškega proizvajalca ORAFOL. Namesti se jih lahko na katerikoli del vozila.  Barva avta je navedena orientacijsko, da vidite kako nalepka izgleda na barvi vašega vozila. Če boste motiv namestili na steklo vozila, imejte v mislih, da je črna barva nalepke na njem malenkost slabše vidna. 

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če v izboru ne najdete želene dimenzije, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite v kakšni barvi ter kateri  dimenziji jo želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva. 

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Namestitev nalepke je enostavna. Potrebujete PVC aplikacijsko kartico, ki jo brezplačno priložimo naročilu in 10 minut časa. Vašemu naročilu priložimo navodilo za namestitev .

Oprijem nalepke bo že v začetku odličen. Kljub temu nekaj dni vozila ne perite, v tem času folija doseže svoj poln oprijem.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam  nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top