Stenska ura 5

Popestrite vašo steno z unikatno kombinacijo stenskega motiva – stenske nalepke številčnice izdelane iz mikronske wall art folije in kvalitetnega, neslišnega kvarčnega mehanizma “KARLSSON Little Big Time”. Velikost ure je 52 x 52 cm. Baterija je vključena v ceno. Izberite barvo številčnice in barvo mehanizma.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Počisti

O NAŠIH STENSKIH URAH

Bodite moderni in unikatni. Izdelamo vam prav posebno stensko uro, ki je ne boste dobili v nobeni trgovini.

Številke številčnice računalniško izrežemo iz posebne mikronsko tanke mat Wall Art folije vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC. Celotno številčnico v izbrani barvi v enem kosu namestite na steno in dodate še izbran mehanizem. Navodila priložimo, prav tako baterijo in aplikacijsko kartico.

Številčnica po namestitvi deluje, kot bi bila naslikana na steno, mehanizem pa poskrbi za čudovit 3-dimenzionalen učinek ure.  

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO ŠTEVILČNICE URE?

Če želite, vam lahko izdelamo tudi drugačno dimenzijo številčnice, kot je navedena v opisu. Kontaktirajte nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite vaše želje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno.

MEHANIZEM URE

Priložimo kvaliteten nizozemski mehanizem “KARLSSON Little Big Time”, ki deluje neslišno po kvarčnem principu (kazalec neslišno drsi). Priznana znamka mehanizmov Karlsson je sinonim za kvaliteto, povezano z estetskim oblikovanjem in inovativnim designom. Ob upoštevanju priloženih navodil vam bo mehanizem služil dolga leta.

KAKO NAMESTITI STENSKO URO?

Naročilu priložimo navodilo za namestitev, tako številčnice, kot mehanizma.

Namestitev je dokaj enostavna in jo zmore vsak. Potrebujete škarje, krep trak za pritrditev in PVC gladilno kartico, ki jo priložimo.

 

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top