Odsevni krogci

Nalepke za večjo vidnost, ki jih lahko namestite na gladke površine. Enako kot kresnička, odbijajo svetlobo in poskrbijo za večjo varnost. V kompletu je 80 krogcev premera 1,5cm.

Akcijska cena:

9,90 

O ODSEVNIH NALEPKAH

Z odsevnimi nalepkami boste dobro vidni tudi v mraku in temi, saj izredno dobro odbijajo svetlobo.  Namestite jih lahko na vse gladke površine (kovina, plastika, steklo…). Uporabljamo le kvalitetne odsevne folije nemškega in ameriškega proizvajalca ORAFOL in MACTAC.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO ALI OBLIKO ODSEVNIH NALEPK?

Po želji vam lahko izdelamo tudi drugačno obliko ali dimenzijo odsevnih nalepk (trikotniki, kvadrati, …). Kontaktirajte nas tu -> KONTAKT <-  in sporočite vaše želje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva. 

KAKO NAMESTITI  NALEPKO?

Nalepko enostavno odlepite od podlage in namestite na želeno površino. 

 

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top