Nalepke s silhueto ptice

Z namestitvijo silhuete ptice, ki spominja na ujedo, preprečite, da bi se ptice zaletavale v katerokoli stekleno površino. Komplet vsebuje tri silhuete velikosti cca 25 cm. Namestite jih lahko na zunanjo ali notranjo stran stekla.

Akcijska cena:

9,90 

O NALEPKAH

Nalepke za vas izdelujemo iz posebne mikronsko tanke Wall Art folije vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC. Namesti se jo  na steklo in sicer z zunanje ali notranje strani. Motiv lahko kadarkoli odstranite.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če v izboru ne najdete želene dimenzije, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite katero nalepko,  v kakšni barvi ter kateri  dimenziji jo želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva.

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Vsakemu naročilu nalepke priložimo navodilo za namestitev, ki je prirejeno vrsti in velikosti nalepke. Namestitev je dokaj enostavna in jo zmore vsak. Pri enostavnih nalepkah te le odlepite in nalepite na steno. Pri kompleksnejših nalepkah pa potrebujete škarje, krep trak za pritrditev in PVC gladilno kartico, ki jo priložimo.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2. PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top