Nalepka Free Wi-Fi

Free Wi-Fi nalepka, ki jo lahko za vas izdelamo iz prosojne srebrnkaste peskane folije (le za steklo), ali pa običajne mikronske vinilne folije, ki se namešča na les, steno, steklo.  Označite vašo izbiro v opcijah. Velikost nalepke je 26 x 16 cm, po želji pa vam lahko izdelamo v drugačnih dimenzijah ali drugačnim tekstom (napišite v opombe).

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

Akcijska cena:

9,90 

O NALEPKAH

Nalepke za vas izdelujemo iz posebne prosojne srebrnkaste peskane folije vodilnega ameriškega proizvajalca MACTAC. Namesti se jo  na steklo in sicer z zunanje ali notranje strani. Motiv lahko kadarkoli odstranite.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če želite drugačno dimenzijo ali barvo nalepke, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite kaj želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno.

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Vsakemu naročilu nalepke priložimo navodilo za namestitev, ki je prirejeno vrsti in velikosti nalepke. Potrebujete navadno pršilko z vodo in PVC gladilno kartico, ki jo priložimo.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2. PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top