Pisani cvetovi – 7 barv

Stenske nalepke pisanih cvetov, izdelanih iz WallArt mat folije, bodo unikatno popestrile steno, omaro, steklo ali drug del vašega prostora. Navdušeni boste nad njimi! Po namestitvi so, kot bi bili naslikani. Komplet vsebuje skupaj 28 cvetov (4 cvetovi vsake barve, kot na sliki) v velikosti od 9 do 13 cm. Namestite jih ločeno, na poljubna mesta.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

Akcijska cena:

19,00 

O STENSKIH NALEPKAH

Stenske nalepke za vas izdelujemo iz posebne mikronsko tanke Wall Art folije vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev ORAFOL in MACTAC. Namesti se jo lahko na vsako gladko površino - steno, steklo, les, kovino. Po namestitvi motiv deluje, kot bi bil naslikan na steno. Material je mat in se zato na steni ne sveti.  Motiv lahko kadarkoli odstranite. Na steni ne pušča nobenih sledov.

ŽELITE DRUGAČNO DIMENZIJO NALEPKE?

Če v izboru ne najdete želene dimenzije, nas kontaktirajte tu -> KONTAKT <-  in napišite katero nalepko,  v kakšni barvi ter kateri  dimenziji jo želite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno motiva. 

KAKO NAMESTITI STENSKO NALEPKO?

Vsakemu naročilu stenske nalepke priložimo navodilo za namestitev, ki je prirejeno vrsti in velikosti nalepke. Namestitev je dokaj enostavna in jo zmore vsak. Pri enostavnih nalepkah te le odlepite in nalepite na steno. Pri kompleksnejših nalepkah pa potrebujete škarje, krep trak za pritrditev in PVC gladilno kartico, ki jo priložimo.

Pri nameščanju večjih nalepk priporočamo sodelovanje dveh oseb.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2. PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli ta motiv s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top