Varnostne nalepke iz peskane folije

Varnostne nalepke opozarjajo ljudi na steklo in preprečujejo neželene trke vanj. Posamezni liki se namestijo ločeno,  na mesto kamor želite.

Počisti

O PESKANIH FOLIJAH (NALEPKAH)

Peskane folije se namešča na steklene površine. Ustvarijo občutek ločenosti, zasebnosti in zastirajo nezaželene poglede mimoidočih, hkrati pa prepuščajo več kot 80 % svetlobe.  Skozi njih se z zunanje strani ne vidi v prostor,  tudi, ko je zunaj tema, v prostoru pa sveti luč.

Lahko imajo okrasno , včasih tudi varnostno funkcijo, saj npr.oznake na steklu opozarjajo in preprečujejo pred morebitnimi neželenimi trki vanj.

Uporabljamo le najbolj kakovostni in estetski materiali ameriškega proizvajalca.

POMERILI STE VELIKOST STEKLA IN ŽELITE IZREZ NALEPKE PO MERI… 

Izmerite velikost stekla, in nam pošljite povpraševanje za ceno tukaj-> KONTAKT <.  Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam sporočili ceno.

POZOR: Ko merite, računajte na to, da mora biti med nalepko in tesnilom okna na vseh straneh dober milimeter prostora. Tako se nalepka laže namesti in prilagodi stekleni površini, vam pa ne bo treba z olfa nožen rezati odvečnega materiala.

KAKO NAMESTITI NALEPKO?

Vsakemu naročilu priložimo navodilo za namestitev in  PVC aplikacijsko kartico.

Oprijem folije bo že v začetku odličen. Kljub temu nekaj stekla oziroma nalepke ne perite, v tem času folija doseže svoj poln oprijem.

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Nalepko v izbrani barvi in velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam  nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top