Piši-Briši bela nalepka tedenski planer

Splanirajte si vaše aktivnosti na tedenskem planerju. V ceno je vključen 1 x PILOT WBMA piši briši flomaster z barvo po izbiri in  gobica za suho brisanje.

Deli to nalepko s prijatelji

Share on facebook
Facebook
Počisti

O BELIH  PIŠI-BRIŠI NALEPKAH

Bele piši-briši nalepke izdelujemo iz kvalitetnih materialov vodilnih zahodnoevropskih proizvajalcev. Nalepke so trpežne in namensko izdelane za pisanje s piši-briši flomastri. Uporablja se jih za domačo in najrazličnejšo poslovno rabo, kot npr. v delavnicah, pisarnah, šolah in vrtcih, itn..

Na voljo vam je pestra izbira oblik in dimenzij nalepk.  Če želene dimenzije ne najdete, nas kontaktirajte ->KLIK in izdelali vam jo bomo po vaši želji.

Vsakemu naročilu bele piši briši nalepke priložimo 1 x flomaster PILOT WBMA in piši briši gobico za suho brisanje.

Dodatni flomastri so na voljo za doplačilo 2,5eur/kos. Na voljo so v črni, rdeči, modri, zeleni in oranžni barvi.

Naročilu priložimo navodilo za namestitev.

Primerne površine za namestitev so gladke stene, plastika, les, omare, hladilnik, steklo, itn..

NAROČILO, PLAČILO, DOSTAVA

Stensko nalepko v izbrani velikosti dodajte v košarico. Spletna stran vas nato sama vodi do zaključka naročila, kjer vpišete še  podatke za dostavo.

Izbrati je možno med dvema opcijama plačila:

  1.  PO PREDRAČUNU:  na vaš e-mail vam pošljemo predračun s podatki za nakazilo. Po prejetem nakazilu ali vašem obvestilu o izvedenem plačilu vam stensko nalepko izdelamo prioritetno in vam jo pošljemo.
  2.  PO POVZETJU: na podlagi vašega naročila nalepko izdelamo in vam jo pošljemo. Plačate, ko jo prevzamete na pošti oz. poštarju.

Čas izdelave in dobave nalepke je od 1 do 3 delovne dni. Če se vam z naročilom zelo mudi, to lahko navedete v opombah naročila, in potrudili se bomo da jo prejmete v čimkrajšem možnem času.

Deli to nalepko s prijatelji

Share on facebook
Facebook

You cannot copy content of this page

Scroll to Top